Golanilor!!!!! nu ne mai luati de fraieri caci stim totul.

DISTRIBUIȚI

Stiti ce inseamna fraier? De doua ori prost!
Autoritatile prin reprezentatii lor au anuntat masuri drastice si controale precum si inchiderea multor locatii HORECA. Eu stau si ma intreb pana cand mai putem inghiti aceste galusti ordinare si pline de cretinism. De ce trebuie sa anunti in mod panicos restrictii pentru horeca cand poti sa faci un lucru extraordinar de simplu si totodata culmea, sa fie si legal si anume sa respecti legea. Care lege? Legea pe care timp de 30 de ani ati acoperit-o cu spagi, comisioane si cotizatii la partid.

Voua nu va este rusine? Va comportati ca niste golani si ca niste incompetenti. Un singur lucru trebuie facut natarailor! Sa faceti controale pe bune si va garantez ca din 100 de locatii vor ramane deschise maxim 25. Pentru ca nimeni nu respecta nici o regula de bun simt, totul este pe spaga si din cauza acestora sunt sufocati si antreprenorii cinstiti care isi fac datoria si platesc taxe pentru voi ma derbedeilor, pentru voi ca sa faceti echitate, sa respectati legea si sa fiti un sprijin atunci cand apar nenorociri planetare. Nu trebuie sa anuntati la televizor cu surlete si trambite restrictii trebuie sa va faceti datoria asa cum scrie la lege.

Dar voi nici legea nu o cunoasteti ca sa stiti ce sa cereti. Restaurantele din Bucuresti si nu numai dar majoritatea din Bucuresti, colcaie de gandaci si mizerie si voi va faceti ca nu vedeti. Cum este posibil sa lucrezi in mizerie si sa nu fii deranjat de nimeni? Cum este posibil sa lucrezi cu oameni la negru si sa nu fii deranjat de nimeni? Cum este posibil sa lucrezi facand evaziune si sa nu fii deranjat de nimeni? Intrebari de bun simt zic eu. Nu vreti ba golanilor! Nu vreti sa vedeti aceasta parte nevazuta a sistemului si eu cel putin nu va cred ca nu stiti despre ce este vorba.
Razvan Parjol secretar de stat cu probleme de turism stie foarte bine despre toate aceste lucruri pentru ca a lucrat mult timp in bransa. Nu este strain de toate aceste marlanii. Totul este sa vrei.

Pentru un asemenea bilant faceti o mare nedreptate, nu stiu ce urmariti dar nu ii puteti baga pe toti in aceeasi oala. Ati gestionat prost aceasta pandemie si nu vreti sa corectati nimic pentru ca nu stiti si nici nu intrebati.

Va las cu dedicatie mai jos niste imagini culese de la diferiti colegi de breasla care s-au ingrozit cand s-au dus la munca si au gasit aceasta mizerie de nedescris. Imaginile sunt actuale, majoritatea sunt din Bucuresti. Sa va fie de bine ca sunt sigur ca nu stiti de pe ce maini ati mancat sau in ce locuri ati luat masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *