10 ganduri pentru un control mai bun al afacerii tale.

DISTRIBUIȚI
  1. Nu te baga niciodata in lucruri sau activitati despre care nu cunosti nimic, nu le intelegi si nu stii ce ai de facut.
  2. Nu face presupuneri si nu face planuri pe compromisuri.
  3. Nu te lasa influentat de tot felul de pareri ale unor personaje neavizate in domeniu. Angajeaza un profesionist! Vezi aici ce presupune asta!
  4. Sfaturile rudelor si prietenilor sunt calea cea mai sigura spre faliment. Familia si aturajul pot fi cel mai mare dusman al tau din cauza invidiei. Fereste-te de lingai!
  5. Fii consecvent in ideile tale si nu te abate de la plan. Cand ajungi sa vinzi orice pentru a face bani din orice atunci inseamna ca esti pe marginea prapastiei.
  6. La pomul laudat nu te duci cu sacul. Lasa-i pe straini sa te laude, ei sunt adevaratii clienti si baremul tau de evaluare. Nu te folosi de rude, nevasta, copii, frati si apropiati sa iti faca recenzii favorabile pentru ca de multe ori aparentele inseala.
  7. Orice critica este constructiva si trebuie sa o intorci in favoarea ta cu argumente pertinente si chiar cu bunusuri. Clientul are dreptul sa fie nemultumit pentru ca el plateste, tu trebuie sa incerci sa aplanezi orice nemultumire.
  8. Daca ai grija de angajatii tai ei vor avea grija de clientii tai.
  9. Banii nu sunt totul in viata, bunul simt primeaza iar un venit constant si sigur aduce stabilitate si clienti loiali.
  10. Fiecare angajator isi merita angajatii pe care ii are si fiecare angajat isi merita salariul pe care il are si pe care si l-a negociat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.