Bucatarii, viata de dupa Corona.

DISTRIBUIȚI

Mihai Daraban- Președintele Camerei de Comerț.

“De maine daca din cei 300.000 de muncitori din Horeca vor se pot angaja in alte domenii. Cunosc personal in șantierul naval se pot angaja peste 100 de sudori. Depinde de ei, de ce stiu sa facă.” Digi 24 ora 21:50 Vineri 08.

Cam asta se va intampla curând in Romania, din cauza conducătorilor noștri lipsiti de responsabilitate si fara un plan de reintegrare a personalului calificat din Horeca . Urmează vremuri grele pentru bucatari din Romania deoarece, se estimează că un număr 300.000 vor trebui sa isi schimbe meseria neavând unde sa mai lucreze. Spre disperarea noastră nu avem pe nimeni care sa ne reprezinte deoarece interesele personale au primat dintotdeauna . Asociații, sindicate au fost create cu scopul de a produce bani pentru membri de vârf de acolo din consultanta oferită plus plasarea de forță de munca ieftină. Nimeni, repet nimeni, până în momentul actual nu a ridicat problema sutelor de mii de oameni care vor rămâne pe străzi fără un loc de munca. Nu poti lua un om cu experienta de 30 de ani in lumea gastronomică sa il faci sudor,schelar, izolator sau ce va mai trece vouă prin cap. Asta e bătaie de joc, statul nu ofera suport pentru asa ceva , te lasa pe strada si iti spune descurcate. Va veni momentul cand va trebui să ne luam noi viata in mâini și sa nu ii mai lăsăm pe alti sa decidă viitorul nostru dupa bunul lor plac. Nu suntem marionete, nu suntem bataia de joc a nimănui, nu sunt bagaj sa fiu indispensabil! Avem familii , copii, chirii, utilități și daca ne lasa-ti pe strazi vom veni peste voi. Va veni vremea cand oameni vor iesi din case, nu va ține la nesfârșit aceste decrete si ordonanțe. Feriți-va de omul flămând si disperat caci atunci puteti sa scoateți si armata in strada caci nu îi veți mai putea controla. Sa nu ne întoarcem în 89 dragi parlamentari, căci departe nu suntem.

3 comentarii la „Bucatarii, viata de dupa Corona.”

  1. Foarte adevărat va trebui să lăsăm frica la o parte și să ne cerem dreptul de a munci si trai decent in această țară

  2. Saptamana trecuta cand am zis ca trebuie sa iesim in str sa mergem peste nemernici astia , uni bucatari au inceput sa comenteze ca : lucram part time ,fara contracte ,si amd Pai in tara asta de hoti cu cine te poti lupta daca ai copii de crescut datorii ,chirii ,facturi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *