Salvati turismul romanesc!

DISTRIBUIȚI

Numai cumparand camere la 1500E pe noapte putem salva turismul romanesc.

Anul acesta ofertele sunt duble la pret datorita numarului mare de solicitari.

Se ofera bai foarte bine dotate de fapt s-a mutat marea cu totul in baia din camera, spatii de zi, pentru cei care vor sa isi mai indeplineasca sarcini de serviciu se pun la dispoziţie birouri, canapele confortabile. Locul perfect de unde poti privi direct in chilotii unei trupe de cabaret dansand can-can pe scena de pe plaja .

4 stele sunt uneori prea putine pentru pretentiile turistilor. Intr-un hotel care inca nu a fost inaugurat s-au cazat deja peste 1200 de turisti în doar cateva zile. Intrucat este inghesuiala mare cresc si preturile pana la…1.500 de euro pe noapte. Oferta de hrana e si mai captivanta. Daca anul trecut se vindea un sandwich cu salam si cascaval cu 80 de lei anul acesta este de 100lei pret de criza ca doar trebuie sa salvam industria, nu uitati de micii la 50 lei bucata si salata de ton la conserva. O portie de paste cu fructe de mare toate la conserva va fi 150 lei si un vin troscalau 300 lei. Dar pentru turisti nu este o problema . In camere aveti cate un bax de prezervative din partea casei iar sezlongurile vor fi si ele anul acesta 300 lei caci este oferta de criza. Promotii si la furazilidon il puteti lua aproape gratis, vin vremuri cacacioase. Nu ratati!

Turiştii spun ca nu se uita la bani în vacanta, important e sa se simta bine.

Piata cere hoteluri de lux de 4 de 5 stele, cu servicii superioare este clar ca si investitorii sunt cei care isi recupereaza foarte repede banii din aceste investii. Deci sa stam fara griji turismul a fost salvat in anii de glorie cand oamenii dadeau 2000 de E pe o sampanie si plateau o camera cu 1500E pe noapte. Parastasul turismului este inca departe pentru ca in acest an ofertele vor fi si mai spectaculoase.

Daca cunva credeati ca in anii trecuti nu au fost reale ofertele gasiti aici exemplu de dezmat pe bani facuti probabil in cele mai multe cazuri din munca cinstita.

Asa ca dragii mei Ta! Ta! Ta! caprita Ta!….. Ta! Ta! Ta! la mare Ta! Ca sezonul va aduce voua iar un tap de capra noua! Mai stati si anul asta capra daca puteti daca nu jucati un lapte gros la banca in fata blocului.

Era sa uit de cei cu Dring Dring ca doar totul e legal, ofertele pentru acest an fiind la fel ca cele de anul trecut insa doar in fata camerelor de luat vederi. Spor sa fie .

Nu uitati ca asa s-a salvat turismul romanesc pana acum. Preturi exorbitante si angajati platiti la negru in bataie de joc. Continuati fara ezitare sa salvati ce a mai ramas din el. Se pricepe Razvan Parjol mai bine. Sper ca nu la parjolit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *